Login   |   18 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen
Knowledgebase Categories
The knowledgebase is organized into different categories; please select a category that you are interested in. You can also search the entire knowledgebase by entering keywords in the navigation bar beside this text.

Articles
 1-0001-NL- Heractiveren ShopFactory Total Care met een nieuw account
 There are 3 scenarios when activating your copy of ShopFactory. Please carefully consider which option should you use:
 1-0002-NL-Ik kan ShopFactory niet registreren wat moet ik doen?
 **ShopFactory V11 en Total Care gebruikers, volg de stappen in onze handleiding-artikel**
 1-0003-NL-ShopFactory registratie: de knop doorgaan wordt niet getoond bij de activatie?
 Oplossing Open ShopFactory In
 1-0004-NL-Ik heb mijn webwinkel verkocht, hoe kan ik mijn ShopFactory Total Care account overdragen aan de nieuwe eigenaar?
 Het is mogelijk om een ShopFactory Total Care licentie over te dragen aan een nieuwe eigenaar
 1-0005-NL-Hoe voer ik in email adres in waar mijn bestellingen naar toe worden gestuurd in ShopFactory?
  Open je shop in ShopFactory. In het hoofdmenu klik je op Eigenschappen Proper
 1-0007-NL-Hoe kan ik mijn prijzen laten afronden op 5 of 10 cent afhankelijk van de gekozen valuta?
 1. Open uw shop in ShopFactory. 2. Klik op "Instellingen" en kies voor "Algemene Instellingen" in het menu.
 1-0008-NL-Leveringsvoorwaarden: Waar voer ik ik mijn leveringsvoorwaarden in?
  Open ShopFactory Je zal een boomstructuur van je pagina's zien aan de linke
 1-0009-NL-Product Prijzen: Hoe verhoog ik mijn product prijzen met een bepaald percentage of bedrag?
   1. Open  ShopFactory 2. Kli
 1-0010-NL-Hoe kan ik de eenheid voor gewicht veranderen in mijn winkel?
 In ShopFactory, is standaard de eenheid voor gewicht voor een product ingesteld op kilo, maar ik wil het gewicht van mijn producten zetten in grammen. Kan dat of dien ik dit te converteren?
 1-0011-NL-Hoe kan ik de ondersteunde valuta veranderen in mijn winkel?
 Om bepaalde valuta's weer te geven waaruit de gebruikers kunnen kiezen in je winkel doe je het volgende:
 1-0012-NL-Hoe kan ik decimalen toestaan in het Aantal producten veld?
 1. Open ShopFactory
 1-0013-NL-Hoe kan ik velden op mijn bestelformulier NIET–verplicht maken?
 Sommige velden zijn altijd verplicht om ShopFactory goed te laten kunnen werken. Maar andere velden kun je eenvoudig op Niet verplicht zetten
 1-0014-NL-Ik wil niet dat het tabblad (leverings)voorwaarden zichtbaar is in de index mijn website
 De manier om de Algemene(leverings) Voorwaarden pagina op jouw website onzichtbaar te maken, is als volgt:
 1-0015-NL-Catalogusnummers: Hoe toon ik catalogusnummers voor mijn producten?
 Ik heb een paar producten aan mijn winkel toegevoegd en ik heb artikelnummers, die mijn klanten gebruiken om de verschillende producten, die ik verkoop, te identificeren ingev
 1-0016-NL-Hoe verwijder ik "geselecteerde valuta"?
 Open je winkel in ShopFactory. Klik op "Eigenschappen" -> Geaccep
 1-0017-NL-Hoe importeer ik een bestaande database in ShopFactory?
 Om de Import Wizard te starten klikt u op Start - Alle Programma's - ShopFactory - Imp
 1-0018-NL-Ik heb net mijn gewijzigde versie van mijn shop opgeslagen maar mijn gewijzigde versie van mijn website is niet vermeld onder de recente bestanden.
 Als de website niet wordt vermeld, klik je in het opstartmenu op het gele mapje Open.
 1-0019-NL-Hoe kan ik de volgorde van mijn pagina's in mijn winkel aanpassen, zodat ze deze in een andere volgorde worden vertoond op mijn website?
 Als je een pagina hebt toegevoegd en je wilt deze verplaatsen naar een andere locatie, kan je deze gewoon naar zijn nieuwe positie slepen met je muis.
 1-0020-NL-Wat betekenen de verschillende tabbladen in ShopFactory?
 Lijstweergave In de Lijstweergave heb je een overzich
 1-0021-NL-Externe Preview en uw Firewall
 Als u een preview van uw website maakt met de externe preview knop
 1-0023-NL-Hoe kan ik de "Automatische taaldetectie voor bezoekers" uitschakelen?
 1. Open ShopFactory
 1-0024-NL-Het configureren van je Firewall
 Een persoonlijke firewall (bijvoorbeeld, Norton firewall, Mc Afee en ZoneAlarm) is een poortwachter op het internet. Ten behoeve van de veiligheid, verschaffen deze, afhankelijke van de jou i
 1-0026-NL-Ik gebruik Windows 7 en ShopFactory blijft crashen. Hoe kan ik dit oplossen? **Betreft alleen Shopfactory V8 only**
 Als je een upgrade naar Windows 7 hebt en ShopFactory crasht gelieve het volgende proberen om het probleem op te lossen:
 1-0027-NL-Ik heb betaald voor mijn ShopFactory software. Hoe krijg ik de DEMO bericht te verwijderen op de Checkout pagina in mijn winkel?
 Als je bij het afrekenen in je shop een DEMO melding krijgt bovenaan je scherm (zoals in het voorbeeld hieronder), dan moet je de betaalmethoden in je shop even opnieuw instellen, onder de afbeelding vint je hiervoor een
 1-0029-NL-Hoe stel ik het email adres in waar de orders naar toegestuurd moeten worden in ShopFactory?
  Open uw shop in ShopFactory.
 1-0030-NL-Waarom kan ik geen decimale getallen gebruiken als prijs voor een product?
 Er zijn twee dingen die u even moet controleren.
 1-0031-NL-Ik heb een ShopFactory abonnement: Hoe installeer en registreer ik ShopFactory?
  Download en installeer de meeste recente ShopFactoryDe nieuwste release van ShopFactor
 Back
 Main Categories