Login   |   18 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0023-NL-Hoe kan ik de "Automatische taaldetectie voor bezoekers" uitschakelen?
 1-0023-NL-Hoe kan ik de "Automatische taaldetectie voor bezoekers" uitschakelen?
Article
1. Open ShopFactory

2. Kies in het hoofdmenu voor Instellingen => Algemene instellingen

3. Kies Nieuwe Website => U past het aan voor elke shop die u maakt óf

Kies Instellingen voor deze Webiste => U past de instellingen alleen aan voor deze shop.

Doe het voor beide als u zowel deze shop als andere shops in de toekomst wilt aanpassen.

4. Klik op Automatische taaldetectie voor bezoekers (als er een vinkje staat is de functie ingeschakeld, als er geen vinkje staat is de functie uitgeschakeld)

5. Klik op Ok om de veranderingen op te slaan.

6. Publiceer uw shop om de nieuwe instellingen te uploaden.

Article Details
Article ID: 1242
Created On: 12 Jun 2007 12:00 AM