Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0030-NL-Waarom kan ik geen decimale getallen gebruiken als prijs voor een product?
 1-0030-NL-Waarom kan ik geen decimale getallen gebruiken als prijs voor een product?
Article
Er zijn twee dingen die u even moet controleren.

1. Algemene instellingen in ShopFactory

2. Regionale instellingen van uw computer moeten decimalen toestaan

In ShopFactory

a)  Ga naar Instellingen - Algemene instellingen

b) Na het aanpassen klikt u op OK
c) Kunt u nu een product toevoegen met een prijs als bijvoorbeeld 5.97?

Zo ja =>  Zorg er dan voor dat u bij Instellingen even de optie "Alle opnieuw bouwen" aanvinkt en sla uw site op en publiceer hem daarna

ShopFactory gebruikt de instellingen van je computer voor valuta en getallen

Ga naar het Configuratiescherm van Windows

Ga naar de Regionale en Taalinstellingen en zorg ervoor

i)  het decimale en duizendtallen scheidingsteken niet gelijk aan elkaar zijn
ii)  het aantal deciamlen op 2 of meer staat

Article Details
Article ID: 1225
Created On: 23 Apr 2007 12:00 AM