Login   |   29 Mar 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0010-NL-Hoe kan ik de eenheid voor gewicht veranderen in mijn winkel?
 1-0010-NL-Hoe kan ik de eenheid voor gewicht veranderen in mijn winkel?
Article

In ShopFactory, is standaard de eenheid voor gewicht voor een product ingesteld op kilo, maar ik wil het gewicht van mijn producten zetten in grammen. Kan dat of dien ik dit te converteren?

Antwoord: Er zijn meerdere mogelijkheden voor het gewicht van een product. Deze omvatten Kilogram, Grammen, Ponden en Ons.

Dit kan gemakkelijk worden gewijzigd via de instellingen en kan alleen worden toegepast op de site die je hebt gemaakt of ingesteld als standaard voor toekomstige winkels die je kan maken.

Je kunt deze instelling wijzigen door:

1. Klik op de knop Instellingen in de bovenste werkbalk.
  2. In het drop-down menu, selecteer algemene instellingen
  3. In algemene instellingen dialoogvenster voor deze website, klik op diversen in de menustructuur onder instellingen voor deze website (te veranderen voor alleen deze website)
  4. Aan de onderkant van de rechterhand scherm is er een 'Specificeer gewicht in' gedeelte met een drop-down box. Vanuit dit vakje selecteer je de door jou gewenste eenheid / waarde.Om dit de standaardinstelling te maken voor andere websites die u nodig hebt herhaal stap 3 maar kies menu 'Nieuwe website' en vervolgens Herhaal stap 4.
  5. Ga vervolgens naar Instellingen =>alle opnieuw bouwen om de omzetting te bevestigen met de nieuwe instellingen

Article Details
Article ID: 1233