Login   |   28 Mar 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0009-NL-Product Prijzen: Hoe verhoog ik mijn product prijzen met een bepaald percentage of bedrag?
 1-0009-NL-Product Prijzen: Hoe verhoog ik mijn product prijzen met een bepaald percentage of bedrag?
Article

1. Open  ShopFactory

2. Klik met de rechtermuisknop op een pagina in de boom-navigatie aan de linkerkant van de editor

3. Kies "De prijzen van ALLE producten op deze pagina aanpassen, dan verschijnt het volgende dialoogvenster

Je hebt verschillende opties.

• Je kan de prijzen aanpassen met een percentage
  • En je kunt ze ook afronden naar het dichtstbijzijnde bedrag.

Dus bijvoorbeeld je wenst de prijzen te verhogen met 5%, en je wilt jouw prijzen afronden naar het dichtstbijzijnde 5 cent.

Article Details
Article ID: 1232