Login   |   26 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0031-NL-Ik heb een ShopFactory abonnement: Hoe installeer en registreer ik ShopFactory?
 1-0031-NL-Ik heb een ShopFactory abonnement: Hoe installeer en registreer ik ShopFactory?
Article
  • Download en installeer de meeste recente ShopFactory

De nieuwste release van ShopFactory is nu als download beschikbaar op de "ShopFactory download" pagina -> Klik op de "Ik heb ShopFactory 11 of Total Care" download link

• Start ShopFactory 11 op en registreer met je bestaande ShopFactory account = gebruikersnaam en wachtwoord (Als het registratievenster niet verschijnt, klik dan op het Help menu -> Registreren)

• Selecteer de tweede optie "ShopFactory opnieuw activeren met een bestaande gebruikersnaam en wachtwoord"

• Voer je ShopFactory gebruikersnaam en wachtwoord in -> Klik op Doorgaan -> Klik op Afronding

Article Details
Article ID: 4669
Created On: 06 Jan 2014 7:23 PM