Login   |   24 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0016-NL-Hoe verwijder ik "geselecteerde valuta"?
 1-0016-NL-Hoe verwijder ik "geselecteerde valuta"?
Article

Open je winkel in ShopFactory.
Klik op "Eigenschappen" -> Geaccepteerde valuta’s.
In de het dialoogvenster verwijder je de valuta's die je niet meer wilt tonen uit de lijst Geselecteerd door deze te selecteren en naar Beschikbaar te verplaatsen met <<. Ook bij Tweede valuta kan nog een valuta staan die je eventueel wilt verwijderen.

Klik op OK.
Bekijk in de voorvertoning van je winkel de wijziging(en). Ben je tevreden publiceer je shop dan online.

Article Details
Article ID: 1236
Created On: 01 May 2007 12:00 AM