Login   |   19 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0007-NL-Hoe kan ik mijn prijzen laten afronden op 5 of 10 cent afhankelijk van de gekozen valuta?
 1-0007-NL-Hoe kan ik mijn prijzen laten afronden op 5 of 10 cent afhankelijk van de gekozen valuta?
Article

1. Open uw shop in ShopFactory.

2. Klik op "Instellingen" en kies voor "Algemene Instellingen" in het menu.

3. Ga naar "Instellingen voor deze website" en klik daar op "Diversen".

4. Ga naar "Valuta's afronden" aan de rechterkant en klik op de drop-down knop.

5. Kies de optie die u wilt gebruiken.

6. Klik OK.

Article Details
Article ID: 1228
Created On: 25 Apr 2007 12:00 AM