Login   |   29 Mar 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0015-NL-Catalogusnummers: Hoe toon ik catalogusnummers voor mijn producten?
 1-0015-NL-Catalogusnummers: Hoe toon ik catalogusnummers voor mijn producten?
Article

Ik heb een paar producten aan mijn winkel toegevoegd en ik heb artikelnummers, die mijn klanten gebruiken om de verschillende producten, die ik verkoop, te identificeren ingevoerd. Hoewel ik ze in ShopFactory heb ingevoerd, zijn ze niet te zien in de winkel? Wat moet ik doen?

Antwoord: ShopFactory verbergt catalogusnummers standaard, zodat ze niet zichtbaar zijn in de winkel. Om uw catalogus nummers tonen, moet je deze inschakelen in de instellingen.

Volg de onderstaande stappen:

1. In ShopFactory, klik op Instellingen in de bovenste werkbalk.

2. In het drop-down menu, selecteer algemene instellingen.

3. In de menustructuur, klik je op DIVERSEN onder 'Instellingen voor deze website'.

4. In het bovenste gedeelte van het dialoogvenster, zal je een selectievakje met de titel catalogusnummer tonen vinden. Klik op het lege vakje ernaast om dit te selecteren.

5. Klik op OK en bij al je producten wordt nu het catalogusnummer getoond.

Als je wilt dat dit standaard wordt voor alle websites die je maakt in de toekomst, kies nieuwe website in de menustructuur en volgt hetzelfde proces. Alle nieuwe winkels die je maakt zullen dan catalogusnummers tonen.

Article Details
Article ID: 1234
Created On: 27 Apr 2007 12:00 AM