Login   |   29 Mar 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0017-NL-Hoe importeer ik een bestaande database in ShopFactory?
 1-0017-NL-Hoe importeer ik een bestaande database in ShopFactory?
Article
Om de Import Wizard te starten klikt u op Start - Alle Programma's - ShopFactory - Import wizard.
Als u uw producten reeds in een bestaande database heeft, dan kan de ShopFactory Import Wizard het bouwen van een shop nog sneller en gemakkelijke voor u maken. Het wordt gratis meegeleverd met ShopFactory, afhankelijk van de versie van ShopFactory die u kiest.

Algemene beschrijving
Als u uw producten reeds heeft opgeslagen in een bestaande databse, dan maakt Import Wizard het importeren hiervan naar uw shop erg eenvoudig. Het wordt standaard meegeleverd bij ShopFactory Gold en is als Add-On beschikbaar bij de andere producten.

Met de ShopFactory Database Import Wizard kunt u producten importeren vanuit elke database met ODBC of OLE-DB ondersteuning. Er is bijna niets dat u niet kunt importeren. ImportWizard maakt zelfs een afdelingstructuur (pagina's) aan in uw shop, als uw producten in de database zijn verdeeld in verschillende categoriën.

Als u al uw producten op een eenvoudige manier wilt importeren, zonder ze zelf één voor één in te voeren, dan is de Database Import Wizard het product dat u daarvoor kunt gebruiken. Met deze Add-On kunt u uw productdatabase die u met zorg opgebouwd heeft moeiteloos importeren in ShopFactory. U kunt uw productdatabase converteren naar een online shop met 'point-and-click' gemak.

--------------------------------------------------------------------------------
Import Wizard of ImportWizard Pro - de verschillen
---------------------------------------------------------------------------------

ImportWizard kan alleen standaard productinformatie importeren uit komma-gescheiden bestanden (CSV, TXT). Er kunnen bijvoorbeeld geen opties en keuzes of afbeeldingen mee worden geïmporteerd. Het wordt geleverd met ShopFactory Professional.

De ImportWizard Pro kan vrijwel elk veld dat door ShopFactory wordt ondersteund importeren vanuit een bestaande database, inclusief opties en afbeeldingen. De ImportWizard Pro kan vanuit vrijwel elke database data importeren. Deze wordt geleverd met ShopFactory Gold en Developer.

Voor instructies over hoe u Import Wizard kunt gebruiken: Klik Hier

Article Details
Article ID: 1237
Created On: 05 May 2007 12:00 AM