Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0012-NL-Hoe kan ik decimalen toestaan in het Aantal producten veld?
 1-0012-NL-Hoe kan ik decimalen toestaan in het Aantal producten veld?
Article
1. Open ShopFactory

2. Klik op een Product in uw shop waar u decimale hoeveelheden wilt toestaan

3. Kies Product => Overige in het menu bovenaan het scherm. (Klik op het pijltje naast Product)

4. Zet een vinkje bij "Decimale hoeveelheden zoals 1,5 toestaan" zoals in de afbeelding hieronder.

w

5.Klik op OK om de verandering op te slaan voor dit product.

Article Details
Article ID: 1226
Created On: 23 Apr 2007 12:00 AM