Login   |   19 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0019-NL-Hoe kan ik de volgorde van mijn pagina's in mijn winkel aanpassen, zodat ze deze in een andere volgorde worden vertoond op mijn website?
 1-0019-NL-Hoe kan ik de volgorde van mijn pagina's in mijn winkel aanpassen, zodat ze deze in een andere volgorde worden vertoond op mijn website?
Article

Als je een pagina hebt toegevoegd en je wilt deze verplaatsen naar een andere locatie, kan je deze gewoon naar zijn nieuwe positie slepen met je muis.

Klik gewoon op de paginanaam met de linker muisknop, houdt de knop naar beneden gedrukt, en verplaats de pagina naar zijn nieuwe positie. Alle onderliggende pagina's die bij de pagina horen die u beweegt worden automatisch ook  verplaatst.

Ook alle onderlinge koppelingen naar andere pagina's, producten, alinea's en websites kruispromoties worden automatisch bijgewerkt.

Article Details
Article ID: 1239