Login   |   01 May 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0018-NL-Ik heb net mijn gewijzigde versie van mijn shop opgeslagen maar mijn gewijzigde versie van mijn website is niet vermeld onder de recente bestanden.
 1-0018-NL-Ik heb net mijn gewijzigde versie van mijn shop opgeslagen maar mijn gewijzigde versie van mijn website is niet vermeld onder de recente bestanden.
Article
Als de website niet wordt vermeld, klik je in het opstartmenu op het gele mapje Open.

Kijk in Mijn documenten en ga naar de map ShopFactory Websites selecteer nu de laatst gewijzigde versie aan de hand van de naam die je eraan gaf en klik op OK om het te openen. Als je de shop op een andere locatie hebt opgeslagen op je PC dan ga je uiteraard naar die locatie toe om je shop te openen!

Article Details
Article ID: 1238