Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0020-NL-Wat betekenen de verschillende tabbladen in ShopFactory?
 1-0020-NL-Wat betekenen de verschillende tabbladen in ShopFactory?
Article

Lijstweergave

In de Lijstweergave heb je een overzicht in tabelvorm over de alinea's en producten op een pagina. Je kan alle alinea's bewerken in de lijstweergave.

Om de in Lijstweergave kolommen wijzigen, klik je met rechtermuisknop op de grijze werkbalk, selecteer beeldinstellingen vervolgens het vakje selecteren naast het gewenste veld dat u wilt weergeven.

Om een veld in de lijstweergave te bewerken, klik je op het veld om het te selecteren, klik er dan nogmaals op om de inhoud te bewerken.

Snel bewerken van gegevens

In ShopFactory Lijstweergave kun je snel prijzen en teksten bewerken door van veld naar veld te gaan met de Tab-toets of op en neer met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Klik op een veld om het te selecteren, klik er dan nogmaals op om bewerken te openen. Zodra je een prijs/tekst hebt aangepast kan je met de Omhoog of Omlaag toetsen op het toetsenbord naar de volgende prijs/tekst om deze te wijzigen.

Ontwerp aanpassen weergave

In deze weergave kan je gemakkelijk en snel het uiterlijk aanpassen van je website door het gebruik van je muis. Je kan het websitethema aanpassen, de kleuren, lettertypen, enzovoort wijzigen waarmee je jouw eigen “look en Feel” creëert .

Voorvertoning weergave

In de voorvertoning weergave kan je de gemaakte wijzigingen eerst bekijken voordat je deze uiteindelijk naar het internet publiceert

TIP: Je kan de voorvertoning ook gebruiken om te zien hoe jouw website er met een ander thema uit zal zien. Sla in dit geval altijd je website op onder een nieuwe naam bijvoorbeeld je websitenaam_jaartal_maand_dag_tijd. Ben je niet tevreden met de wijziging dan kan je op deze wijze altijd een vorige versie terughalen.

Article Details
Article ID: 1240