Login   |   26 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0029-NL-Hoe stel ik het email adres in waar de orders naar toegestuurd moeten worden in ShopFactory?
 1-0029-NL-Hoe stel ik het email adres in waar de orders naar toegestuurd moeten worden in ShopFactory?
Article
  1. Open uw shop in ShopFactory.

2. In het hoofdmenu kies je voor Eigenschappen en vervolgens klik je op Contact details.

3. Er verschijnt nu een venster, met Titel, Introductie, beschrijving, enzovoort. Klik onderaan dit venster op Volgende om naar de volgende pagina te gaan. Als er een Waarschuwing verschijnt lees dan deze tekst even door en haal er de voor jou relevante gegevens uit en klik op Sluiten.

4. Ongeveer halverwege dit venster aan de rechterkant zie je een veld met daarvoor de tekst: "E-mail (voor bestelligen)". Hier moet je jouw email adres invullen waar de bestellingen naar toe gesturud moeten worden, als je wil dat er een bcc wordt gestuurd naar een ander email adres geef dit dan op door achter het eerste email adres een komma te plaatsen en direct daar achter (zonder spaties) het tweede email adres.

5. Klik daarna op Volgende en Voltooien om de Wizard af te sluiten.

6. Als je gebruik maakt van een Total Care (GlobeCharge) account moet je het email adres(sen) ook nog even invullen in het Total Care account bij Instellingen - Instellingen van uw account  bij het veld: Email (voor orders)

Article Details
Article ID: 1224
Created On: 09 Apr 2007 12:00 AM