Login   |   16 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0021-NL-Externe Preview en uw Firewall
 1-0021-NL-Externe Preview en uw Firewall
Article

Als u een preview van uw website maakt met de externe preview knop , dan zorgt deze functie voor een simulatie van het internet op uw computer zodat u een realistische preview krijgt, precies overeenkomend met wat uw online bezoekers te zien krijgen.

Bij uw eerste externe preview kan uw Firewall een melding geven met de vraag of een functie geheten SimWeb moet worden geblokkeerd of ontgrendeld.

De firewall boodschap kan er zo uitzien:

"Om uw computer te beschermen heeft Windows Firewall sommige eigenschappen van dit programma geblokkeerd."
Wilt u dit programma blijven blokkeren?
Naam: SimWeb
Publisher: 3D3.COM Pty Ltd

Selecteer the Optie "Unblock" om de blokkering op te heffen – hoewel Preview met de meeste firewalls wel zal werken als u Blokkeren kiest, aangezien alleen veilige methoden worden gebruikt.

Als uw preview toch niet goed werkt door uw firewall instellingen, kunt u de Website ook direct in de software laten voorvertonen door op Preview te klikken onderaan het Werkvenster.

N.B. Let wel, externe preview werkt alleen als u de software aan heeft staan.

Als u de website locaal op uw computer wilt bekijken zonder de preview functies te gebruiken, moet u deze opstarten vanuit de runtime folder (zie Help). Hierbij kan de browser veiligheidswaarschuwingen afgeven. Selecteer de handeling waardoor uw website goed kan functioneren. Deze security alerts verschijnen NIET als uw website gepubliceerd is.

Voor een preview van uw shop in een andere externe browser, kiest u ervoor de website extern voor te vertonen en kopieert u de URL link van de adresbalk in een andere browser. Dit is echter alleen mogelijk als u binnen de software met de website aan het werk bent, omdat anders de Internet simulatie uitstaat.

Article Details
Article ID: 1241