Login   |   08 May 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0002-NL-Ik kan ShopFactory niet registreren wat moet ik doen?
 1-0002-NL-Ik kan ShopFactory niet registreren wat moet ik doen?
Article

**ShopFactory V11 en Total Care gebruikers, volg de stappen in onze handleiding-artikel**

1. Zorg ervoor dat je eigen exemplaar van ShopFactory Total Care niet actief is.

2.  Download en installeer ShopFactory van http://www.shopfactory.com/nl/contents/nl/d18.html -> klik op de 'Ik heb ShopFactory 11 or Total Care' download link

3.  Klik op ShopFactory installeren.

Volg dan de stappen in onze Handleiding.

Hoe moet ik ShopFactory Total Care met een nieuw account heractiveren?

http://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=549

Je moet vervolgens ook je account bijwerken die je gebruikt in je winkel en de betaalmethoden opnieuw instellen die je in jouw winkel accepteert. Om dit te doen, volg de onderstaande stappen:

6. Open je winkel in ShopFactory

7. Klik Total Care menu -> selecteer de optie  "Total Care account voor deze winkel aanpassen"

8. Vul je nieuwe ShopFactory Total Care gegevens in en klik op OK.

9. Klik op Eigenschappen -> Geaccepteerde betalingsmethoden -> je wordt doorgestuurd naar de betaling instellingen Wizard -> Voltooi het installatieproces

10. Opslaan en bekijk een voorbeeld van je winkel, ben je tevreden publiceer dan jouw winkel met jouw nieuwe ShopFactory Total Care account.

*** Van toepassing op ShopFactory V7, V8 Gold en Pro Vaste versies gebruikers ***

1.  Klik op de knop Registreren wanneer je ShopFactory opent

2. Vervolgens voer je je registratiecode in (de registratiecode werd naar jou verstuurd toen je de software kocht.

a) Als je je registratie code bent of vergeten, ga dan naar www.shopfactory.com -> support ->shopfactory opnieuw downloaden -> ik ben mijn registratiegegevens kwijt en ga naar b)

b) Vul je e-mailadres in - dit is het e-mailadres dat je wilt gebruiken om jouw software te registreren. Als je een upgrade registreert maak dan gebruik van hetzelfde e-mailadres dat je gebruikte toen je voor het eerst registreerde.

c) Klik vervolgens op de knop Doorgaan.

4. Doorgaan-knop doet niets?

a) Als je op de knop Doorgaan klikt en er gebeurt niets dan kan jouw firewall de toegang tot ons systeem voor de registratie blokkeren, schakel je firewall dan tijdelijk uit.

b) Als het uitschakelen van de firewall niet werkt, probeer dan de “fishing filters in je browser of je internet beveilings software uit te zetten.

5.  Er wordt nu via de email een wachtwoord gestuurd om de software te ontgrendelen. Controleer je email voor het wachtwoord.

6. Voer het wachtwoord in het veld en klik op Doorgaan

Als je nog niet verder kunt klikken ga terug naar stap 4 hierboven en controleer of alle stappen goed zijn doorlopen.

“Dank u wel, uw software is nu met succes geregistreerd, klik op de knop Doorgaan om te beginnen met ShopFactory.

Article Details
Article ID: 1243
Created On: 01 Aug 2007 12:00 AM