Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0008-NL-Leveringsvoorwaarden: Waar voer ik ik mijn leveringsvoorwaarden in?
 1-0008-NL-Leveringsvoorwaarden: Waar voer ik ik mijn leveringsvoorwaarden in?
Article
  1. Open ShopFactory
  2. Je zal een boomstructuur van je pagina's zien aan de linkerkant van de editor
  3. Onder Index 1 vind je een pagina met de naam Algemene voorwaarden
  4. Als je met de rechtermuisknop klikt op Voowaarden zul je een pop-up menu te krijgen
  5. Klik op Pagina-eigenschappen om de pagina te openen
  6. Voeg de inhoud toe aan de introductie of beschrijving of beide.
  7. Klik op OK om het venster voorwaarden te sluiten.
  8. Selecteer instellingen => alle opnieuw bouwen (het moet worden aangevinkt)
  9. Nu opslaan en de veranderingen bekijken in de voorvertoning
    De voorwaarden vindt je na de pagina winkelmandje in je winkel.
    Om te bekijken hoe dit eruit ziet voor jouw klant, voeg je een product toe aan jouw winkelwagen en ga je afrekenen.
  10. Als je tevreden bent met de wijzigingen, publiceer je jouw shop opnieuw.

Article Details
Article ID: 1230
Created On: 26 Apr 2007 12:00 AM