Login   |   20 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0004-NL-Ik heb mijn webwinkel verkocht, hoe kan ik mijn ShopFactory Total Care account overdragen aan de nieuwe eigenaar?
 1-0004-NL-Ik heb mijn webwinkel verkocht, hoe kan ik mijn ShopFactory Total Care account overdragen aan de nieuwe eigenaar?
Article

Het is mogelijk om een ShopFactory Total Care licentie over te dragen aan een nieuwe eigenaar

Hoe kan ik mijn ShopFactory Total Care account overdragen aan de nieuwe eigenaar?

1. Open je shop in ShopFactory -> ShopFactory Central en klik op de “Mijn Orders” knop rechtsbovenaan je scherm om verbinding te maken met de Total Care interface
  1. Klik daar op Account -> selecteer "Instellingen van uw account"
  2. Bewerk de Bedrijfsgegevens, Vervang het wachtwoord, upload een nieuw logo en banner (indien nodig)
  3. Klik op de Invoeren knop om de gegevens op te slaan in de database.
  1. Ook belangrijk, je moet de betaalgegevens aanpassen waarmee je betaalt voor je licentie, deze moeten aangepast worden naar de gegevens van de nieuwe eigenaar. Klik op Instellingen en dan op Betalingsgegevens en kies de betaaloptie die de nieuwe eigenaar wil gebruiken

Belangrijke opmerking: Verwijder tevens in je shop alle “Betalingsmethoden” waarmee klanten kunnen betalen, i.e. PayPal account, DirectOne, WorldPay, etc.  om ervoor te zorgen dat de nieuwe eigenaar deze niet meer kan gebruiken. Zorg er dan ook voor dat alle persoonlijke informatie en betaalgegevens worden verwijderd in de software. Dit doe je in ShopFactory via Eigenschappen en dan Geaccepteerde Betalingsmethoden

1. Om de nieuwe eigenaar de software te laten downloaden kan de nieuwe eigenaar gaan naar de volgende pagina: http://www.shopfactory.com/nl/contents/nl/d18.html.
  2. Maak een backup van je shop en geef deze aan de nieuwe eigenaar

Backup: Hoe maak ik een kopie van een shop om deze te verplaatsen naar een andere computer

http://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=752

Article Details
Article ID: 4244
Created On: 30 Jun 2013 9:28 PM