Login   |   29 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 1. Meest gestelde vragen » 1-0026-NL-Ik gebruik Windows 7 en ShopFactory blijft crashen. Hoe kan ik dit oplossen? **Betreft alleen Shopfactory V8 only**
 1-0026-NL-Ik gebruik Windows 7 en ShopFactory blijft crashen. Hoe kan ik dit oplossen? **Betreft alleen Shopfactory V8 only**
Article

Als je een upgrade naar Windows 7 hebt en ShopFactory crasht gelieve het volgende proberen om het probleem op te lossen:

a) Download en installeer ShopFactory opnieuw.

ShopFactory 8 “eigen versie” gebruikers kunnen ook de laatste build downloaden door onderstaande procedure te volgen -

1. Inloggen op http://support.shopfactory.com met gebruik van je ShopFactory registratiegegevens
  2. Bij de sectie "Get ShopFactory", klik je op de huidige versie: ShopFactory 8 link
  3. De link gaat naar deze pagina: http://www.3d3.com/encrypt/V6registrations/downloader.cgi dus hier moet je jouw eigen V8 registratie gegevens invoeren: serienummer en geregistreerde e-mailadres en klik op de knop Doorgaan.
  4. De download instructies worden verzonden naar het geregistreerde e-mailadres. Je moet klikken op de Download link om de nieuwste ShopFactory versie krijgen.
  5. Download de nieuwste ShopFactory build en installeer het.

Voor ShopFactory 8 Total Care gebruikers:

Inloggen op http://support.shopfactory.com met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Bij de sectie "Get ShopFactory", klik je op huidige versie: ShopFactory 8 link

Download de nieuwste ShopFactory build en installeer deze.

b) Als het probleem blijft na het opnieuw installeren van ShopFactory, kan je dit proberen: Installeer DhtmlEd.msi van deze pagina, http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=B769A4B8-48ED-41A1-8095-5A086D1937CB&displaylang=en blocked::http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=B769A4B8-48ED-41A1-8095-5A086D1937CB&displaylang=en" target="_blank">http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=B769A4B8-48ED-41A1-8095-5A086D1937CB&displaylang=en

Article Details
Article ID: 1246
Created On: 29 Dec 2009 12:00 AM