Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0078-NL-Hoe deactiveer ik ShopFactory Total Care en registreer ik een nieuw account?
 14-0078-NL-Hoe deactiveer ik ShopFactory Total Care en registreer ik een nieuw account?
Article

Gebruik de volgende methode om ShopFactory Total Care te deactiveren:

1. 1. Zorg ervoor dat ShopFactory Total Care niet draait.

2. 2. Download het Deactivate Total Care.zip bestand via deze link:

http://download.shopfactory.com/support/DeactivateTotalCare.zip

3. Als het bestand gedownload is, dubbel-klik er dan op en pak hem uit op je bureaublad.

4. 4. Open het .reg bestand wat erin zit en klik bij alle schermen op "Yes" of "OK".

5. 5. Open ShopFactory Total Care opnieuw.

6. 6. Klik op de activatieknop en voer je gegevens in.

7. 7. Open je webwinkel met ShopFactory.

8. 8. Klik op Total Care -> Total Care account voor deze shop aanpassen.

9. 9. Voer je nieuwe ShopFactory Total Care details in.

1010. Klik op eigenschappen -> Geaccepteerde betalingsmethoden en voer daar ook je nieuwe Total Care gegevens in.

1111. Herpubliceer je webwinkel met je nieuwe ShopFactory Total Care account.

Article Details
Article ID: 861
Created On: 18 Nov 2010 12:00 AM