Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0079-NL-Hoe kan ik mijn betaalgegevens bij jullie wijzigen | Abonnement beheren
 14-0079-NL-Hoe kan ik mijn betaalgegevens bij jullie wijzigen | Abonnement beheren
Article

Dit artikel laat u zien hoe u uw betalingsgegevens kunt bijwerken in Account -> Abonnement beheren (Manage Subscription).

Uw betalingsgegevens tonen de door u gekozen betaalmethode voor uw ShopFactory account. Dit kan o.a. PayPal/Creditcard, iDEAL en Bancontact zijn. De gekozen betaalmethode wordt gebruikt voor de automatisch betalingen van uw jaarlijkse of maandelijkse facturen, afhankelijk van de gekozen betalingsfrequentie die u gekozen heeft voor uw account.

Als u niet automatsch wil betalen en dus een "Betaalherinnering" email wil ontvangen dat uw ShopFactory account verlengd moet worden, kunt u kiezen voor "Betaal op factuur".

1. Open uw winkel in ShopFactory

2. Klik in het linker menu op de pagina op "ShopFactory Centrale".

3. Klik op ShopFactory Cloud knop. U wordt doorgestuurd naar de SF Cloud interface.

4. Klik op Account -> Account -> Abonnement beheren (Manage subscription) of klik op deze link om direct naar de juiste pagina te gaan https://app.santu.com/buynow/setup/payment

5. Klik op de "Opslaan": Betalingsgegevens bijwerken" knop (rechtsboven) om de wijzigingen op te slaan.

Op dezelfde pagina kunt u er ook voor kiezen om uw ShopFactory account te sluiten. Klik gewoon op de knop "Account sluiten" en bevestig dat u de SF Cloud diensten niet langer nodig heeft. Uw ShopFactory Total Care abonnement blijft lopen tot de vervaldatum.

- Als u een ShopFactory Lifetime License versie heeft gekocht, worden alleen uw "SF Cloud diensten" afgesloten. U blijft toegang houden tot de ShopFactory software zonder u te abonneren op de SF Cloud backend diensten.

Als u problemen ondervindt met het bijwerken van uw gegevens, kunt u ons bellen op +61 3 95900654. Als u ervoor kiest om een e-mail te sturen naar orders@3d3.com, vermeld dan a.u.b. NIET uw bankrekening of creditcardgegevens. Het verzenden van dit soort persoonlijke informatie via e-mail kan onveilig zijn. Een lid van ons Billing Team kan u bellen om uw gegevens via de telefoon te bevestigen.

Article Details
Article ID: 811
Created On: 17 Feb 2011 12:00 AM