Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0060-NL-Hoe voeg ik een Google Verificatie meta-tag toe in de ShopFactory Centrale?
 14-0060-NL-Hoe voeg ik een Google Verificatie meta-tag toe in de ShopFactory Centrale?
Article

Met de ShopFactory Centrale kan je de Google Verificatie Meta-tag invoegen.

Zie de Google link hieronder voor meer informatie over hoe je je site geverifieerd krijgt.

http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=35659

Om de verificatie meta-tag in te voegen in de ShopFactory Centrale, volg je deze stappen:

- Open je webwinkel met ShopFactory

- Klik op de ShopFactory Centrale in het linkermenu (standaard opent deze pagina bij het opstarten al)

- Voer de verificatie meta-tag in in het respectievelijke tekstveld.

Voorbeeld van een verificatie meta-tag:

Nu moet je inloggen in je Google webmaster tools account en de “Add a meta tag to your site’s home page” optie selecteren. Google zal je vervolgens de code geven:

Article Details
Article ID: 796
Created On: 19 Nov 2010 12:00 AM