Login   |   15 May 2024
Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0037-NL-Hoe kan ik Google Analytic code toevoegen in ShopFactory V8?
 14-0037-NL-Hoe kan ik Google Analytic code toevoegen in ShopFactory V8?
Article

STAPPEN:

1. Open uw shop in Shopfactory.
  2. Ga naar de ShopFactory Centrale
  3. Onderaan het scherm kunt u in het veld "Google Analytics code" de code vanuit uw Google account plakken. Plakken doet u door met uw cursor in het vlakje te klikken en dan de toetscombinatie CTRL + V gelijktijdig in te drukken.

Deze methode zal de Google Analytics code aan uw hele shop toevoegen zodat iedere pagina gevolgd kan worden in uw Google account.

Article Details
Article ID: 793
Created On: 16 Jun 2010 12:00 AM