Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0006-NL-Conversion error: what does this mean?
 14-0006-NL-Conversion error: what does this mean?
Article
Het Conversie error bericht verschijnt als de template die je gebruikt niet in je webwinkel's templatemap gevonden kan worden. In dit voorbeeld wordt het "8-BASE-LL_1024 x Unlimited Height" website thema gebruikt maar je moet zelf uitvinden welk thema jouw shop gebruikt voordat je de onderstaande stappen uitvoert. Als je je shop al gepubliceerd hebt open deze dan in je browser en klik er dan in met de rechter muisknop en klik op Paginabron bekijken. Scroll op de bronpagina helemaal naar beneden en dan zou de laatste regel er ongeveer zo uit moeten zien: $HeadURL: svn://3d3-p432/ShopFactory/trunk/bin/V9 Templates Online/Website/8-BASE-LL_1024 x -/parseLang/website.html $
De naam achter /Website/ is de naam van jouw shop zijn thema. In dit geval is het 8-BASE-LL_1024 x -

Om het probleem op te lossen moet je ShopFactory afsluiten en het volgende doen:

1. Klik met de rechter muisknop op de Start knop en klik op "Verkennen"
2. Kopieer dit pad in de adresbalk bovenaan en druk op Enter

Voor Windows XP:

C:\Program Files\ShopFactory V10\ShopFactory\Templates\Website

Voor Windows 7 or Windows 8:

C:\Program Files (x86)\ShopFactory V10\ShopFactory\Templates\Website

3. In de rechterkolom staan alle websitethema's. Vind de "8-BASE-LL_1024 x -" map en rechts-klik erop. Selecteer "Kopieren" in het menu.
4. Vind je shop-map. Deze staat standaard in de "Mijn Documenten/ShopFactory V10 Websites" map.
5. Als je in de "ShopFactory V10 Websites" map bent moet je je webwinkel vinden, en erop dubbel-klikken om de map te openen.
6. Dubbel-klik de "Templates" map om hem te openen.
7. Dubbel-klik de "Website" map om hem te openen.
8. Klik met de rechter muisknop en klik op "Plakken". Je template zit nu in je shop-map, waardoor de Conversie error verdwijnt.
9. Open je webwinkel met ShopFactory.

De Conversie error zou nu weg moeten zijn en je kan je winkel verder bewerken.

Article Details
Article ID: 783
Created On: 04 Jul 2008 12:00 AM