Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0036-NL-Wat is het verschil tussen een ShopFactory Update en een Upgrade?
 14-0036-NL-Wat is het verschil tussen een ShopFactory Update en een Upgrade?
Article
Als u ShopFactory gebruiker bent dan worden er van tijd tot tijd gratis updates uitgebracht voor de versie die u heeft gekocht.

Updates
Updates zijn aanpassingen aan bepaalde bestanden in uw software om deze aan veranderingen aan te passen (bijvoorbeeld wetgeving) en om problemen op te lossen die in de software gevonden zijn. Updates zijn altijd bestemd voor de door u gekochte versie (bijvoorbeeld versie 7) en zijn altijd gratis.

Dus als u bijvoorbeeld ShopFactory versie 7.1 heeft gekocht dan kunt u de update naar versie 7.30 gratis downloaden.

Via onderstaande link kunt u alle beschikbare updates vinden
http://www.shopfactory.com/contents/nl/d18.html

Een update kan worden herkend aan het nummer dat achter het versienummer staat. Dus bij versie 7.30 van ShopFactory, staat de 7 voor de versie en 30 staat voor de update versie.

Upgrades
Versie upgrades komen minder vaak voor en houden gewoonlijk grote verbeteringen in de software in en het toevoegen van nieuwe functies. Dus bijvoorbeeld een upgrade van versie 6 naar versie 7 is een grote stap.
Een versie upgrade moet gekocht worden op een van de geauthoriseerde ShopFactory websites of bij een van de Resellers.

Het versie nummer verandert bij een upgrade, dus bijvoorbeeld Versie 6 wordt Versie 7.  De eerstvolgende upgrade zal versie 8 zijn en we brengen gemiddeld ongeveer 1x in de 18 maanden een upgrade uit.

Article Details
Article ID: 771
Created On: 04 Jul 2007 12:00 AM