Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0001-NL-De valuta-code van mijn land is veranderd, hoe pas ik dit aan in ShopFactory?
 14-0001-NL-De valuta-code van mijn land is veranderd, hoe pas ik dit aan in ShopFactory?
Article
A. Neem contact op met ShopFactory Support om dit te laten aanpassen in één van de volgende updates.

B. Om dit direct in uw shop aan te passen kunt u de onderstaande stappen volgen

Bijvoorbeeld, recentelijk is de code voor de Noorse kronen veranderd van NKr naar NOK

1. Klik Start » Alle Programs » Bureau-Accessoires » Windows Verkenner.
<< OF >>
Rechtsklik op de START knop en kies 'Verkennen'.
2. De Windows verkenner wordt geopend. In de "Adres: " balk typt u
C:\Program Files\ShopFactory V7\ShopFactory  (als dit de locatie is waar u ShopFactory heeft geïnstalleerd)
3. Druk op ENTER op uw toetsenbord.
4. In het rechtervenster zoekt u het bestand met de naam "Currency.xml"
5. Rechtsklik op het Currency.xml bestand en kies voor 'Bewerken'.
6. Het Currency.xml bestand wordt nu geopend in Kladblok als tekstbestand.
7. Belangrijk: Het is aan te raden om eerst een backup te maken van het origineel. Dus, klik op Bestand » Opslaan » type CurrencyBackup.xml » klik op Opslaan.
8. Klik ergens in de tekst in Kladblok en druk dan gelijktijdig de CTRL+Home toetsen in, hierdoor kunt u beginnen aan de bovenkant van het document.
9. Klik 'Bewerken' in het hoofdmenu » selecteer 'Vervangen'.
10. In het 'Vervangen dialoogvenster' typt u bij zoeken naar NKr en bij vervangen door typt u NOK.
11. Klik op 'Volgende zoeken' en de tekst NKr wordt gezocht.
12. Klik op 'Vervangen' om de tekst te vervangen.
13. Klik weer op 'Volgende zoeken' en 'Vervangen' (Dit doet u in totaal 14 keer) todat er niets meer gevonden wordt.
14. Klik op Bestand » Opslaan als » type Currency.xml » klik op Opslaan en kies voor Ja als er gevraagd wordt of u het bestaande bestand wilt overschrijven
15. Open uw shop in ShopFactory.
16. Activeer 'Alle Opnieuw bouwen' bij Instellingen » Alles opnieuw bouwen
17. Sla uw shop op en bekijk hem in de voorvertoning.

Article Details
Article ID: 765
Created On: 22 May 2007 12:00 AM