Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0018-NL-Kan niet installeren op Windows Vista, wat moet ik doen?
 14-0018-NL-Kan niet installeren op Windows Vista, wat moet ik doen?
Article

Probleem: ShopFactory laat zich niet installeren op Windows Vista

SYMPTOMEN:
Terwijl u ShopFactory op Windows Vista installeert krijgt u de volgende foutmelding te zien:

"Internal Error: Failed to expand shell folder constant "userdocs" following " Setup was not completed. Please correct the problem and run Setup again"

OORZAAK:
Dit probleem wordt veroorzaakt door een Vista conflict.

OPLOSSING:
Zet de map "mijn documenten" terug op zijn standaard waarden.

1. Rechstklik op Start
2. Selecteer Verkenen uit het Menu
3. Rechtsklik op de "Mijn Documenten" Map
4. Klik op Eigenschappen en er wordt een dialoogvenster geopend
5. Klik op de tab Algemeen, deze zou standaar geselecteerd moeten zijn
6. Onderaan ziet u een klein vakje voor "Alleen lezen". Deze optie moet niet geselecteerd zijn ofwel er mag geen vinkje staan in het vakje.
7. Klik op de knop toepassen
8. Klik op OK om het venster te sluiten en om de wijzigingen op te slaan.

Probeer nu om ShopFactory opnieuw te installeren.

Als dit u probleem niet oplost neem dan contact op met Microsoft support.

Article Details
Article ID: 753
Created On: 26 Apr 2007 12:00 AM