Login   |   28 Mar 2024
Support Center » Knowledgebase » 13-0003-NL-Hoe kan ik Vouchers gebruiken?
 13-0003-NL-Hoe kan ik Vouchers gebruiken?
Article
Om vouchers te kunnen gebruiken heb je een betaaldTotal Care account nodig.

Er zijn 3 soorten vouchers die je kunt gebruiken

1.     Beloningsvouchers – deze worden automatisch naar een klant gestuurd als ze voor een bepaald bedrag iets in je shop hebben gekocht. Met deze voucher kijgt de klant dan een bepaalde korting op zijn volgende aankoop indien hij dan voor minimaal bedrag x besteld

2.     Marketing Vouchers – deze vouchers kun je naar je klant mailen of in een advertentie plaatsen.

3.     Kadobonnen - kadobonnen kun je verkopen in je site zodat een klant een kadobon kan bestellen die vervolgens door de ontvanger kan worden gebruikt in je shop

Setup in ShopFactory Versie 9

1. Klik in ShopFactory op het Diensten menu
  2. Door op "Vouchers / Kortingsbonnen inschakelen" te klikken kun je de voucher functie in je shop activeren, zorg ervoor dat deze optie aangevinkt staat in het menu
  This

Hierdoor wordt de voucher functie in het winkelmandje geactiveerd, zi evoor een voorbeeld hieronder.

3. Publiceer je website en vanaf dat moment kunnen klanten Vouchers gebruiken in je webwinkel
4. Om Vouchers aan te maken klik je in Shopfactory op Mijn Orders en ga je naar Diensten -> Kortingscoupons. hier kun je alle 3 de soorten vouchers aanmaken

Article Details
Article ID: 740
Created On: 22 Apr 2007 12:00 AM