Support Center » Knowledgebase » 14. Diversen » 14-0055-NL-Anti-virus software kan ShopFactory langzamer maken
 14-0055-NL-Anti-virus software kan ShopFactory langzamer maken
Article

Het probleem: Antivirus programma's zoals Norton Antivirus kunnen ervoor zorgen dat ShopFactory langzamer draait als je de "real-time scanprotection" aan hebt staan. Veel antivirus programma's maken hier automatisch gebruik van. Dit zorgt ervoor dat de anti-virus elk bestand dat ShopFactory aanmaakt of aanpast gaat analyseren, wat alles vertraagt.

De oplossing: Zet de real-time scan protection uit voor de ShopFactory projectmap op je computer.

Voorbeeld: NORTON ANTIVIRUS 2010

1.       Open de Norton Antivirus2010 Protection Centre.

2.       Klik op “Settings” naast “Computer” in het bovenste deel.

3.       Als het instellingen menu opent, kan je halverwege de pagina “Exclusion / Low Risks" zien staan. Klik op “Configure [+]” naast de “Scan Exclusions”.

4.       Als dit venster open is, klik dan onder “Real Time Protection Exclusions” op de "Add" knop in de "Scan Exclusions" sectie.

5.       Het "Add Item" scherm opent. Zorg ervoor dat "Include subfolders" aangevinkt is zodat alle mappen in je project worden genegeerd, en klik dan op het "bladeren" icoontje.

6.       Ga naar de locatie van je ShopFactory projecten, meestal in “C:\Gebruikers\JOUW-GEBRUIKERSNAAM\Documents\ShopFactory V(versie) Websites” waarin de gebruikersnaam degene is waarmee je op je computer inlogt.

7. Herhaal stappen 3 t/m 5 voor alle mappen die je wil uitsluiten van de scans.

8. Klik op Oké en sla de aanpassingen op. Je kan nu je anti-virus vensters sluiten.

Open ShopFactory en de vertraging zal er niet langer zijn, omdat de projecten niet meer gescand worden bij elke aanpassing van je shop.

Article Details
Article ID: 4628
Created On: 30 Sep 2013 10:03 PM