Login   |   19 Apr 2024
Support Center » Knowledgebase » 5. Zoekmachine Optimalisatie » 5-0002-NL-SEO-vriendelijke Gedetailleerde Productstijlen
 5-0002-NL-SEO-vriendelijke Gedetailleerde Productstijlen
Article

Vanaf ShopFactory 10 zijn er nu een aantal nieuwe en geavanceerde opties voor de  "Gedetailleerde Weergavestijl" van een product. Deze komen niet alleen met nieuwe layouts en verbeterde zoekmachineoptimalisatie, maar ook hebben sommigen verborgen functies.
Zo heeft Productstijl 10-SGK de "Sticky Cart" functie. Hierbij maakt het niet uit hoe ver de bezoeker naar beneden scrollt, de "Toevoegen aan mandje" knop zal meescrollen en altijd zichtbaar en aanklikbaar zijn.

Je zal een van de nieuwere productstijlen moeten gebruiken zoals 10-CAR, 10-GRID, 10-BMP, 10-SGK, etc. en ervoor zorgen dat je producten op z'n minst een "beschrijving"  hebben. Je kan ook een langere beschrijving toevoegen.

Als je eenmaal je producten hebt toegevoegd, dan zie je een "Meer details..." link.

- Klik op Meer Details. Dit opent de Gedetailleerde productpagina. Je kan hier ook komen door het product te selecteren en dan in de toolbar op "Gedetailleerde weergave" te klikken (rechtsboven).

- Klik op "Product (eigenschappen)" en ga naar het "Een gedetailleerde weergavestijl" menu.

- Kies een van de stijlen die begint met 10-, zoals hieronder zichtbaar is.

- Klik op OK.

- Sla op en bekijk je webwinkel in een externe browser.

Opmerking: Volg de basisprincipes van de SEO en maak gebruik van goed gestructureerde tekst. Hier kan je veel informatie over vinden in de ShopFactory forum post en het artikel die hieronder staan. Ook heeft ShopFactory tools die je kan gebruiken, zoals h1 voor paginatitels, h2, etc.
Deze h-tags worden sinds ShopFactory 10 automatisch ingevoegd in je ShopFactory webwinkel, op deze wijze:
Website titel en/of paginatitel = h1
Introductie = h2
Product / alineatitel / naam = h3

Link naar de forum post (In het Engels):
https://www.shopfactory.com/forums/viewtopic.php?f=74&t=7392&sid=ca5f5a28b5716fafaad1f92113a8faab

Dit (Nederlandse) artikel geeft ook handige informatie over SEO:
http://www.shopfactory.com/nl/contents/nl/d405_zoekmachineoptimalisatie.html

Article Details
Article ID: 3685
Created On: 29 Jan 2013 7:11 PM