Login   |   28 Mar 2024
Support Center » Knowledgebase » 5-0003-NL-Het instellen van Geavanceerde (PHP) Zoekfuncties in ShopFactory
 5-0003-NL-Het instellen van Geavanceerde (PHP) Zoekfuncties in ShopFactory
Article

Met geavanceerd zoeken verschijnen zoekresultaten veel sneller en geef je je bezoekers meer zoekopties. Het is altijd de beste manier om zoekfuncties te regelen als je een server hebt die PHP ondersteunt.

In dit geval wordt de zoekopdracht uitgevoerd op je server, en geeft alleen de vereiste resultaten aan de bezoeker.

Als je je website publiceert wordt er automatisch gecontroleerd of de server PHP ondersteunt.

Afhankelijk van het resultaat hiervan zal Geavanceerd Zoeken automatisch geactiveerd worden. Tegenwoordig is PHP bijna universeel beschikbaar bij hosting providers, maar het is nog steeds de moeite waard om het na te kijken voordat je een server huurt.

Dit is hoe je PHP Search activeert in je webwinkel:

Aanname: Je hebt "Zoeken inschakelen" al geactiveerd via Instellingen -> Algemene Instellingen -> Instellingen voor deze website -> Diversen.

1. Open je webwinkel met ShopFactory.

2. Klik in de toolbar op Publiceren.

3. Kies voor "Publiceer uw website op het internet..." in het drop-down menu.

4. Het Publiceer venster verschijnt. Klik op de "Instellingen..." knop.

5. Vink "PHP-zoekfunctie gebruiken" en "Automatische PHP detectie" aan. Deze zijn onderin het venster te vinden.

6. Klik op OK. Als je nu publiceert, zal hij de PHP automatisch detecteren en wanneer mogelijk activeren.

Wat als ik geen "PHP-zoekfunctie gebruiken" zie in mijn Publiceerinstellingen?

PHP Zoekfunctionaliteit is automatisch inbegrepen in ShopFactory Gold. Bij elk ander ShopFactory product, zoals bijvoorbeeld ShopFactory Pro, kan je PHP alleen gebruiken als je op de Upgraden knop klikt in je ShopFactory Editor, upgrade naar Gold, en vervolgens ShopFactory opnieuw installeert. Hierna is Geavanceerd Zoeken met PHP mogelijk.

Article Details
Article ID: 1042
Created On: 25 Apr 2007 12:00 AM