6-0006-NL-Hoe kan ik extra HTML code toevoegen aan een pagina?

Article Details
URL: https://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=952
Article ID: 952
Created On: 23 Apr 2007 12:00 AM

Answer
ShopFactory heeft de opties verbeterd om over je hele website je eigen HTML toe te voegen of te bewerken. Met de nieuwe Website HTML bewerken functie kan je je eigen HTML code toevoegen en aangeven waar je de HTML functies op je website in specifieke gebieden wil invoeren.

Met deze nieuwe functie hoef je niet langer HTML toe te voegen of te bewerken op elke pagina van je website als je een element toe wil voegen, zoals nieuwsbrieven, Google tracking code, of links naar andere websites. Anderen gebruiken het om gekoppelde banners en afbeeldingen naar je afdelingen in te voegen. Geavanceerde ShopFactory gebruikers kunnen zelf hun eigen applicaties toe voegen aan hun site.

Je kan meerdere lagen van HTML in hetzelfde gebied van je website toevoegen, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

HTML toevoegen aan één pagina:

Als je wil dat de HTML code alleen van toepassing is op een specifieke pagina, doe dan dit:

- Selecteer in het linkermenu de pagina waaraan je de code toe wil voegen.

- Klik in de pagina toolbar op Pagina Bewerken.

- Klik op het tabblad DOUANEVOORWAARDEN

- Klik op EDIT (potlood ICON)

- Klik onderin op het plusje van de knop Toevoegen om het HTML-code eigenschappen venster te openen.

- Voer een identificatie naam in, bijv. 'mijn code'. Plak je HTML-code in het "Voer de code in" veld. Onderaan het venster kan je ook kiezen waar op de pagina de code toegepast zal worden.

- Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten, en klik daarna nogmaals op OK om terug in de ShopFactory Editor te komen.

- Je code is nu toegevoegd en kan bekeken worden in de voorvertoning.

Opmerking: Als uw aangepaste html-code een aantal conflicten veroorzaakt in de winkel, probeer deze dan uit te schakelen/af te vinken in het dialoogvenster "Aangepaste inhoud" en bekijk dan een voorbeeld van uw winkel om te zien of dit het probleem verhelpt. Dan zult u de aangepaste html code die u toevoegt moeten bekijken, omdat deze slecht geschreven html of ongeldige code kan bevatten.

Related article:

Adding custom HTML codes within body tag, head sections, or on the front page of the site

http://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=5241