1-0027-NL-Ik heb betaald voor mijn ShopFactory software. Hoe krijg ik de DEMO bericht te verwijderen op de Checkout pagina in mijn winkel?

Article Details
URL: https://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=1249
Article ID: 1249
Created On: 24 Mar 2010 12:00 AM

Answer

Als je bij het afrekenen in je shop een DEMO melding krijgt bovenaan je scherm (zoals in het voorbeeld hieronder), dan moet je de betaalmethoden in je shop even opnieuw instellen, onder de afbeelding vint je hiervoor een overzicht voor de te volgen stappen

Dit is wat je moet doen om het probleem op te lossen.

1. Open je winkel in ShopFactory
  2. Klik op Eigenschappen-> Geaccepteerde betalingsmethoden
  3. Je wordt doorgestuurd naar de GlobeCharge betalingsmethoden pagina
  4. Doorloop het setup-proces
  5. Ga terug naar ShopFactory
  6. Klik op Opslaan
  7. Klik op Instellingen-> Alle opnieuw bouwen
  8. Klik op Voorvertoning
  9. Plaats een test bestelling. De Demo opmerking moet nu weg zijn
  10. Opslaan en publiceren

Als de Demoboodschap in de afrekenmodule wordt getoond zoals in onderstaand screebshot betekent dit dat de DEMO versie nog is opgeslagen in de ShopFactory Registratie database.

Als dit de foutmelding betreft  -NEEM dan onmiddelijk contact op met het ShopFactory supportteam (www.support.shopfactory.com) en vermeld al je registratie gegevens (koper/eigenaar e-mail, gebruikersnaam, of serienummer), zodat ze de demo melding kunnen verwijderen.